Главная » 2011 » Март » 31 » Як створити свій сайт безкоштовно?
18:00
Як створити свій сайт безкоштовно?

hochusobisait thumb Як створити свій сайт безкоштовно?Вас цікавить, як створити сайт і ви не знаєте з чого потрібно починати?

У цій статті ви знайдете цікаву інформацію по створенню сайту, вивчивши яку ви зможете створити свій сайт. Повірте, це зовсім не складно.

Створити сайт безкоштовно і швидко, при тому не володіючи досвідом та навичками в створенні сайтів, дозволяє сучасна безкоштовна система управління сайтом UCOZ. В ній ви знайдете дуже зручну панель управління системою управління сайтом (CMS) – УКОЗ дозволяє швидко зробити сайт для будь-яких потреб.

Повноцінне управління матеріалами сайту, здійснюється безпосередньо через сайт, що дуже спрощує роботу з вашим сайтом. В системі присутня величезна кількість різних готових дизайнів.

Модулі системи можуть бути оптимізовані і налагоджені під конкретний проект, що дозволяєбезкоштовно створювати сайти різної складності: простий сайт-візитку, інформаційний портал, сайт клану, порно сайт, тощо.

Аби почати створювати свій сайт досить просто зареєструватися, і система у вашому повному розпорядженні. В процесі створення сайту вам може стати у пригоді опис HTML тегів. Але якщо ви збираєтеся створити серйозний проект з великою кількістю відвідувачів, і заробляти на своєму сайті гроші, тоді вам потрібно відразу подумати про покупку домену другого рівня і платного хостингу з підтримкою PHP і MYSQL.

Платний хостинг у порівнянно з безкоштовним не обмежений однією системою управління сайтом і надає гнучкіші умови для створення власного сайту. Для початкуючих web-девелоперів рекомендую встановити Денвер і спробувати створювати сайти у себе на локальному комп’ютері.

Денвер, це набір дистрибутивів і програмна оболонка, створена для доведення до ладу сайтів на локальному комп’ютері. Відразу після установки Денвера, доступний повністю працездатний сервер Apache, на якому може працювати необмежена кількість сайтів. На встановлений сервер можна встановити одну з простих CMS: Joomla, або WordPress.

Ось маленький приклад безкоштовного створення сайту на UCOZ за 10 хвилин:

В подальших статтях я буду більш детально розповідати про створення сайту з мінімальними затратами часу та коштів.

Стаття була додана та опублікована в рамках програми – безкоштовне просування ваших сайтів статтями

Категория: Новини | Просмотров: 2116 | Добавил: Andre99 | Теги: создание сайта | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 3
3 Andre99  
0

2 Andre99  
0

1 юра  
1
здоров кень силку кде створить сайт

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]