Главная » 2013 » Февраль » 4 » Megogo.net купив 300 годин відео BBC: «Лютер», «Шерлок», «Планета людей» та інші проекти
20:58
Megogo.net купив 300 годин відео BBC: «Лютер», «Шерлок», «Планета людей» та інші проекти

Онлайн-кінотеатр Megogo.net підписав свій перший контракт з BBC Worldwide про купівлю 300 годин відеопродукції BBC. Про це повідомляє прес-служба Megogo.net. Сума угоди не розголошується.

 

Згідно з угодою Megogo.net отримав права на показ 300 годин топ-програм різних жанрів: драма, комедія, наука, кулінарія, а також документальні, історичні та дитячі фільми. Відеоконтент буде доступний глядачам безкоштовно і представлений у всіх 15 країнах колишнього СРСР, де працює Megogo.net.

 

Це, зокрема, такі програми BBC, як «Планета людей», «Заморожена планета», драматичні серіали «Лютер», «Шерлок» і «Фейди». Також у пакет BBC Worldwide для Megogo.net увійшли комедійний серіал Extras, кулінарний серіал «Голий шеф» і наукова програма про Землю «Сила планети».

 

Керівництво онлайн-кінотеатру наголошує, що в Megogo.net роблять ставку на контент BBC Worldwide, прогнозуючи високу популярність та інтерес з боку глядачів. «Безсумнівно, для нашого відеосервісу це - стратегічний крок. Ми усвідомлюємо ступінь важливості такого контенту для нашої аудиторії, особливо у високій якості відео, яке ми пропонуємо», - говорить Володимир Боровик, керівник Megogo.net.

 

«У Центральній і Східній Європі спостерігається постійно зростаючий попит на якісний британський контент, тому наше перше співпрацю з Megogo.net - це просто фантастика. Адже ми отримали можливість зробити наші програми світового класу доступними для аудиторії всього регіону», - прокоментувала угоду Лінда Пассі, головний спеціаліст BBC Worldwide з продажів цифрових прав на території Центральної та Східної Європи.

 

«Телекритика»

Просмотров: 376 | Добавил: Andre99 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]