Главная » 2013 » Февраль » 4 » Романтичний гороскоп на День Закоханих для знаків зодіаку
20:31
Романтичний гороскоп на День Закоханих для знаків зодіаку

День Святого Валентина - найромантичніший день у році. І навіть найзапекліші скептики хочуть провести його так, щоб запам'яталося надовго. Пропонуємо вибрати ідеальний спосіб провести 14 лютого, виходячи зі знаку зодіаку або знаку твого коханого!

У кожного знаку є свої власні переваги, що стосуються того, яким має бути побачення.

ОВЕН

Овни - імпульсивні і активні, тому для них ідеальним побаченням на День Святого Валентина буде невелика пригода. Вечір повинен несподівано початися, бути не нудним, а навпаки - стрімко змінюватися, надаючи вам і вашому коханому можливість випробовувати все нові і нові відчуття.Наприклад, можна відправитися на картинг або всю ніч кататися по місту на машині, зірватися і поїхати на один день в гори, щоб покататися на лижах або, принаймні, сходити в боулінг.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям до смаку розкіш, тому ідеальний вечір повинен пройти у вишуканій обстановці. До прикладу, у модному та дорогому ресторані, на прем'єрі в театрі, а закінчитися він може в п'ятизірковому готелі. Якщо ж ви обмежені в коштах - можна спробувати створити розкішну атмосферу в своєму власному будинку. Трохи фантазії з лишком компенсують недолік коштів. Ванна з ароматним маслом при свічках, шампанське, шовкова постільна білизна - і вечір вдався!

БЛИЗНЮКИ

Близнюки обожнюють зміни - за ними не доженеш. А ще вони терпіти не можуть нудьгувати і потребують постійного інтелектуального підживлення.Тому романтичний вечір Близнюкам варто провести на якій-небудь виставці або іншому подібному заході, разом з коханим роздивляючись картини або дискутуючи про щось високоінтелектуальне.


РАК

Більшість Раків віддають перевагу тихій домашній вечері. Ці чутливі і емоційні натури будуть раді з'їсти приготовані своїми руками страви і, обнявшись з коханою, помріяти. Якщо ви хочете зробити романтичний сюрприз Раку - не потрібно придумувати нічого екстраординарного. Краще піти второваним шляхом: вечеря, свічки, музика, приємний фільм, маленький подарунок.


ЛЕВ
Для того, щоб вечір 14 лютого запам'ятався Леву, потрібен елемент драми і ексклюзивності. Тому світський раут - відмінне рішення.  

Потанцювавши на балу, сходивши на концерт всесвітньо відомого співака або повечерявши в елітному ресторані, Лев буде щасливий. 



ДІВА

Для Діви ідеальний День Святого Валентина - наповнений простий елегантності. Наприклад, це може бути вечеря в недорогому, але красиво оформленому ресторані. Діви дуже практичні, тому не люблять викидати гроші на вітер. Так що прогулянка по нічному місту теж підійде.

 


ТЕРЕЗИ
Терези - відомі цінителі прекрасного, тому романтичний вечір вони хотіли би провести в оточенні витончених людей і речей. Скажімо, на прем'єрі фільму (обов'язково інтелектуального), в опері або, в крайньому випадку, в ресторані. І, зрозуміло, все має пройти ідеально - інакше Терези будуть розчаровані.

 

СКОРПІОН
Скорпіону як нікому іншому подобаються загадки. Тому один з безпрограшних варіантів, як провести День Святого Валентина - це відправитися на костюмовану вечірку, де всі будуть в масках. А якщо ви любите фантазувати - можна влаштувати квест для улюбленого Скорпіона (або, якщо Скорпіон - це ви, то нехай він організовує гру для вас).


СТРІЛЕЦЬ

Щастя для Стрільця - це несподівана подорож в нове місце. До прикладу, в місто, де він ніколи не був. Або, принаймні, прогулянка по вулицях, де він ніколи раніше не ходив. Крім того, Стрільцеві сподобається спортивний День Святого Валентина - до прикладу, з катанням на ковзанах чи лижах. 

 



КОЗЕРІГ

Козероги цінують традиції, тому букет квітів, похід в кіно і вечеря в ресторанчику - оптимальний варіант святкування 14 лютого. А якщо захочеться чогось більш оригінального, то підійде театр або концерт.

 

 

 

ВОДОЛІЙ

Водолій - дуже неординарний знак зодіаку, і смаки у нього такі ж. Водолії люблять все нове, що відрізняється від звичного, прогресивне. Тому в День Святого Валентина їм разом з коханим варто зайнятися якимось новим видом спорту (наприклад, скелелазінням або стрибками з парашутом). Якщо ж таке заняття здасться занадто екстремальним - можна обмежитися спільним домашнім приготуванням нових страв - наприклад, суші.

РИБИ

Ілюзії, мистецтво, емоції, фантазії - ось чим заповнений внутрішній світ Риб.Тому побачення 14 лютого повинно мати містичний присмак. Його можна організувати навіть в домашніх умовах - оформивши по-новому квартиру, і погасивши світло, залишити тільки палаючі свічки.


Просмотров: 453 | Добавил: Andre99 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]