Главная » 2014 » Ноябрь » 27 » Помічник голови фракції "Єдиної Росії" загинув, випавши з 18-го поверху
15:35
Помічник голови фракції "Єдиної Росії" загинув, випавши з 18-го поверху

Помічник депутата Держдуми Володимира Васильєва, Павло Абакумов, знайдений мертвим в Москві

Про це повідомляє "РИА Новости", передає Еспресо.TV.

За попередньою версією, Абакумов випав з вікна, зазначає джерело агентства в міліції. Тіло загиблого знайшли учора увечері. У російській міліції підтвердили факт загибелі людини, але ім'я приховали. 

Як повідомило агентство, тіло 32-річного Абакумова було виявлено у дворі його будинку в Погонному проїзді (район станції метро "Бульвар Рокосовського"). За попередніми даними, причиною загибелі стало падіння з 18-го поверху.

Правоохоронні органи з'ясували, що чоловік випав з вікна сходового майданчика. Тепер залишається з'ясувати, йдеться про нещасний випадок чи самогубство.

Голова фракції "Єдиної Росії" Володимир Васильєв підтвердив загибель свого помічника. Але також відмовився коментувати загибель на час, поки ведеться перевірка. 

Васильєв зазначив, що Абакумов був його помічником на громадських засадах. "Він працював досить довгий час, разом з батьком у фонді "Суспільне визнання", я теж співпрацюю з фондом, і тому ми знали досить добре один одного і взаємодіяли в роботі", - сказав Васильєв.

Нагадаємо, це не перша загибель росіян, наближених до влади. Нещодавно стало відомо про смерть говного рупора Кремля - генпродюсер "Росії сьогодні" покінчив життя самогубством.

Категория: Новини | Просмотров: 190 | Добавил: android | Теги: Помічник депутата Держдуми Володими | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]