Главная » 2013 » Февраль » 18 » АГЕНТ ЛУКАСА ВЕЛ ПЕРЕГОВОРЫ СО "СПАРТАКОМ" И "ДИНАМО"
20:04
АГЕНТ ЛУКАСА ВЕЛ ПЕРЕГОВОРЫ СО "СПАРТАКОМ" И "ДИНАМО"
Агент Лукаса вел переговоры со "Спартаком" и "Динамо"

Генеральний директор львівських "Карпат" Ігор Дедишин розповів про ситуацію з Лукасом. 

"Зараз гравець знаходиться у Львові. Він працює за індивідуальною програмою. Ми забезпечуємо йому умови згідно контракту. Офіційно можу заявити, що гравець відсутній на третіх тренувальних зборах не через відмову підписувати новий контракт, а виключно з ініціативи тренера", - розповів Дедишин. 

"Він молодий. Можливо є підвладним впливу. Агент завжди кудись його сватає. Він дозволив собі вести переговори з ПАОКом, "Олімпіакосом", "Вольсбургом", "Динамо", "Спартаком". Офіційно в клуб надійшли пропозиції від ПАОКа, "Депортіво" та швейцарського "Люцерна". ПАОК пропонував за гравця 800 000 євро, а варіант зі швейцарцями відпав оскільки сам гравець не хотів переходити у "Люцерн". "Депортіво" ж пропонувало 75 000 євро за оренду на півроку. Зважаючи на те, що через півроку гравець зможе підписати контракт з іншим клубом нам це невигідно", - додав Дедишин. 

"У нього контракт до 31 грудня 2013 року. Ми будемо наполягати, щоб він виконав умови контракту до кінця. Наразі він є гравцем "Карпат". Якщо він зрозуміє свою неадекватність поведінки і вибачиться перед командою, будемо далі сідати і розмовляти.", - підсумував генеральний директор "зелено-білих". 

Категория: Футбол | Просмотров: 337 | Добавил: Andre99 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]