Главная » 2013 » Февраль » 4 » Для чоловічої уваги зовнішність жінки не головне
16:20
Для чоловічої уваги зовнішність жінки не головне
    

Дослідження, проведене голландськими вченими, довело всю правдивість слів з пісні: некрасивих жінок не буває! Прагнення ділити жінок на «гарних» і «страшненьких» і в залежності від цього вважати когось із них сексапільними, - пояснюється впливом культурних стереотипів.

Насправді для чоловічих фантазій і бажань такої градації не існує.

Дослідників цікавило, як формується сексуальне бажання у представників сильної статі. У їхньому експерименті брали участь молоді чоловіки віком від 21 року до 25 років. Учасників запросили в одне приміщення, де сиділа дівчина, зовнішність якої була далеко не ідеальною і не відповідала перевагам відібраних для експерименту чоловіків. Здавалося б, представників сильної статі вона не повинна була цікавити. Однак вимірювання рівня тестостерону, яке було проведено через декілька хвилин у всіх випробовуваних показало сплеск гормонів в крові. Незалежно від прояву симпатії до дівчини абсолютно у всіх чоловіків рівень гормону - тестостерон збільшився в середньому на вісім відсотків.

Голландські вчені вважають, що чоловіче лібідо не ділить жінок на красивих і ні - підвищена гормональна реакція чоловічогоорганізму на всю жіночу стать дітородного віку абсолютно не залежить від зовнішнього вигляду жінки. Чоловіки постійно спостерігають за жінками, за їхніми рухами, жестами і позами, оцінюючи їх з сексуальної точки зору, оцінюючи їх груди, фігуру, рухи стегнами. Причому роблять це незалежно від того, хто перебуває поруч: навіть якщо чоловік іде під руку з самою привабливою і сексуальною жінкою, з його ідеалом, він все одно буде дивитися на інших жінок.

Статевий потяг, пов'язаний з підвищенням тестостерону і веде до підвищення потенції, спрацьовує при вигляді будь-якої особини жіночої статі, що закладено генетично в чоловічому організмі, стверджують вчені.

Просмотров: 270 | Добавил: Andre99 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]