Главная » 2013 » Февраль » 13 » Операційна система нового покоління
20:02
Операційна система нового покоління

Компанія Microsoft випустила ознайомчий варіант нової операційної системи Windows Thin PC. Нова ОС дозволить морально застарілому обладнанню знову стати функціональною одиницею. Придбати ліцензію на нову ОС зможуть тільки ті, у кого діє контракт Software Assurance.

Особливості нової платформи: підтримка технології RemoteFX

(набір додатків, що забезпечує доступ до Windows Aero-повноцінний робочий стіл), і таких технологій як Silverlight і Flash. Фільтри запису для створення середовища, повної або часткової, втрати стану при кожному новому сеансі. Придушення небажаних сполучень клавіш, підтримка фільтрів запису.
Нова Windows Thin PC спрямована на створення системи "тонких клієнтів" на основі старих ПК, якими укомплектовані великі підприємства. Образи ПК на базі нової ОС можна буде контролювати за допомогою конфігурації System Center Configuration Manager.

Windows Thin PC вимагає для роботи 32-х чи 64-х бітного процесора, тактову частоту від 1 ГГц, від 1 Гб об'єм оперативної пам'яті і близько 16 Гб вільного місця на вінчестері. Попередня версія ОС Windows Thin PC знаходиться на сайті Microsoft Connect

Категория: Операційні системи | Просмотров: 298 | Добавил: Andre99 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]