Главная » 2013 » Февраль » 4 » В Кореї вибухнув ще один телефон Samsung
21:11
В Кореї вибухнув ще один телефон Samsung

У Південній Кореї зафіксований ще один випадок вибуху смартфона Galaxy, повідомили місцеві ЗМІ з посиланням на пожежну частину портового міста Інчхон. Це вже другий інцидент з мобільником марки Galaxy на його батьківщині, а перший відбувся в березні минулого року в місті Кванджу, коли в кишені школяра вибухнув і сам смартфон, і його акумулятор. Компанія пояснила вибух "підвищеним зовнішнім тиском чи силою".

На цей раз потерпілим виявився 55-річний власник мобільника, у якого стільниковий телефон рвонув в минулу суботу прямо в кишені штанів. За словами чоловіка, якого зараз лікують від опіків другого ступеня, вибух стався в кишені, де він носив сам апарат Samsung Galaxy Note і запасну батарею до нього.

Потерпілий, за словами представника Samsung Electronics, поки не звертався до виробника. Зараз в компанії намагаються з'ясувати, як все насправді трапилося. Однак, літій-іонні акумулятори, за їх словами, "можуть мимовільно загорятися через зовнішній на них тиск або раптову зміну температури".

Нагадаємо, влітку минулого року мешканка столиці Ірландії заявила, що її Samsung Galaxy S III запалав без всякої на те причини, коли вона перебувала за кермом. Фото обгорілого флагманського смартфона Samsung миттєво розійшлися по Мережі і на час стали однією з найбільш обговорюваних тем.

Пізніше, правда, постраждала визнала, що "в поломці телефону винен інший чоловік, який хотів полагодити пристрій, після того як він потрапив у воду". "Те, що відбулося, було не навмисною дією, а дурною помилкою", - написала вона, заодно видаливши свої більш ранні повідомлення з моторошними подробицями того, як з її смартфона раптово "пішло біле полум'я і полетіли іскри", інформуєnewsru.com

Компанія Samsung Electronics, зі свого боку, оприлюднила звіт незалежних експертів, згідно з яким причиною загоряння Galaxy S III в Ірландії стало "зовнішнє джерело, що генерує тепло", тобто, наприклад, духовка або мікрохвильовка. Представники південнокорейського гіганта також заявили, що висновок експертів підтверджує їх власні висновки.

Просмотров: 343 | Добавил: Andre99 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]